Κορυφαίες αποδόσεις στο Κόπα Άφρικα από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για το Κόπα Άφρικα και προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους. Η νέα προσφορά** αφορά σε συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα του Κόπα Άφρικα, εκείνον ανάμεσα σε Σενεγάλη και Αλγερία, ο οποίος προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν την προσφορά** και κερδίσουν θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Σενεγάλη-Αλγερία με 0% γκανιότα*

Η προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ισχύει μόνο για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σενεγάλη και Αλγερία και μόνο έως την έναρξή του, στις 20:00. Για να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Θα πρέπει, όμως, να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, τέλος, θα εξαρτώνται από τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** και θα είναι περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που επηρεάστηκαν από την προσφορά** και αυξήθηκαν, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.19 για νίκη της Σενεγάλης, 3.20 για ισοπαλία και 4.25 για νίκη της Αλγερίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία