Μιλάνο-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει απόψε στις 21:45 την Αρμάνι, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της Euroleague. Η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan, όπως είναι φυσικό, καλύπτει αυτόν τον αγώνα και προσφέρει επιπλέον στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στις εξελίξεις στο παρκέ.

 

Η εξέλιξη, βέβαια, που ενδιαφέρει όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους στον Stoiximan είναι το ποια ομάδα θα κερδίσει. Άλλωστε, η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος αφορά στην αγορά του νικητή αγώνα.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Πρόκειται για μια προσφορά που μηδενίζει την προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan από τα στοιχήματα των μελών του (γνωστή και ως γκανιότα) και αυξάνει το ύψος των αποδόσεων στην αγορά του νικητή αγώνα.

 

Χάρη στη μηδενική γκανιότα, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα: 2.35 για νίκη της Αρμάνι Μιλάνο και 1.73 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν είναι μόνο υψηλότερες από όσο θα ήταν, αν οι υπεύθυνοι διατηρούσαν γκανιότα, αλλά και υψηλότερες από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Για να τις εκμεταλλευτούν οι παίχτες, μάλιστα, και για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο σημερινός αγώνας μπάσκετ, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα νικητήριο στοίχημα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν το τζάμπολ του αγώνα, να αφορά στην αγορά του νικητή και να αποτελείται, φυσικά, από μια σωστή πρόβλεψη.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις για να διεκδικήσει κάποιος αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας απόψε στο Μιλάνο-Ολυμπιακός μέσω του Stoiximan. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, άλλωστε, δε συνοδεύεται από άλλες προϋποθέσεις και δε ζητά άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.\

Χτες επί ισπανικού εδάφους ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και ο Stoiximan αύξησε τις αποδόσεις του και σε αυτό το ματς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία