ΑΠΟΕΛ-Κοπεγχάγη με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όπως είναι φυσικό, μία ημέρα σαν τη σημερινή, το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος μονοπωλείται από τους αγώνες του Champions League, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης που βρίσκεται στην προκριματική της φάση. Εξίσου φυσικό είναι οι αγώνες της διοργάνωσης να μονοπωλούν και το πρόγραμμα προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες σπεύδουν να υποσχεθούν αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται και από την νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet και αφορά στον αποψινό επαναληπτικό προκριματικό ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Κοπεγχάγη. Η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι τρεις αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία να μην έχουν μειωθεί. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο ΑΠΟΕΛ-Κοπεγχάγη μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League: 3.20 για νίκη της ΑΠΟΕΛ, 3.27 για ισοπαλία και 2.58 για νίκη της Κοπεγχάγης. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Champions League.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, συνοδεύεται από ελάχιστες και ιδιαίτερα απλές προϋποθέσεις. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές του online στοιχήματα (όπως τα bonus ή τα δωρεάν στοιχήματα), δε ζητά κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών. Το μόνο που ζητά είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος στην αγορά του 1Χ2 στο ΑΠΟΕΛ-Κοπεγχάγη, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45). Και, εφόσον η πρόβλεψη είναι σωστή, τα επιπλέον κέρδη θα μεταφερθούν αυτόματα στους λογαριασμούς των παιχτών, με τη μορφή μετρητών.

Στο χτεσινό πρόγραμμα προσφορών της Championsbet επιλέχτηκε ο αγώνας Ρόμα-Πόρτο στο πλαίσιο του Champions League και ανακοινώθηκε με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία