Ζιέλονα Γκόρα – Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε στις 20:00 να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζιέλονα Γκόρα, στο πλαίσιο της Euroleague στο μπάσκετ, προσφέροντας παράλληλα στους παίχτες του online στοιχήματος δεκάδες ευκαιρίες να προχωρήσουν σε μια πρόβλεψη και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι στοιχηματικές αγορές που θα βρουν οι παίχτες στον συγκεκριμένο αγώνα είναι αρκετές, με αυτή που τους καλεί να προβλέψουν το νικητή της αναμέτρησης να κρύβει κάποιες ενισχυμένες ευκαιρίες.

 

Κάτι τέτοιο συμβαίνει, για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα μπάσκετ. Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στην αναμέτρηση της Ζιέλονα Γκόρα με τον Παναθηναϊκό θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η γκανιότα (η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρά τις αποδόσεις) απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή στον αποψινό αγώνα μπάσκετ: 3.80 για νίκη της Ζιέλονα και 1.35 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, είναι όχι μόνο αυξημένες, αλλά και υψηλότερες από αυτές που έχει ανακοινώσει αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

 

Για να είναι, όμως, σε θέση οι παίχτες να εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά του Stoiximan, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους αποκλειστικά στην αγορά του νικητή, εκεί που απουσιάζει η γκανιότα. Τα στοιχήματά τους, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να δουν τις αυξημένες προσφορές. Και, όπως είναι φυσικό, η πρόβλεψή τους, όσον αφορά στο νικητή του αγώνα, θα πρέπει να είναι σωστή. Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, δε ζητά άλλα ανταλλάγματα, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και η μηδενική γκανιότα είναι από τις αγαπημένες του προσφορές μιας και την προσφέρει καθημερινά στα μέλη του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία