Πάρμα-Ρόμα με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet επέλεξε και σήμερα τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό αγώνα της ημέρας και τον συνοδεύει με μια συμφέρουσα προσφορά, η οποία υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη των μελών της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Πάρμα και Ρόμα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που θα εκμεταλλευτούν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Πάρμα-Ρόμα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game του αγώνα και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Από εκεί και πέρα, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, είναι σημαντικό το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Άλλωστε, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλίσουν οι παίχτες κέρδη, πόσο μάλιστα τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της Goalbet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Πάρμα-Ρόμα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας (της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει κάθε απόδοση), και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 3.84 για νίκη της Πάρμα, 4.05 για ισοπαλία και 2.03 για νίκη της Ρόμα. Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περοσσότερες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα συνοδεύονται από περιορισμούς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία