Οσμανλίσπορ-Μπεσίκτας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και τα βλέμματα των περισσότερων ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένα σήμερα προς την Ιταλία και την Ισπανία, όπου διεξάγονται κάποιοι άκρως ενδιαφέροντες αγώνες, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet αποφάσισε να προσφέρει μια εξίσου ενδιαφέρουσα εναλλακτική και να προορίσει τη σημερινή της προσφορά** για όσους στοιχηματίζουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα σε Οσμανλίσπορ και Μπεσίκτας για το τουρκικό πρωτάθλημα και οι παίχτες που θα τον επιλέξουν έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη.

 

Κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες, μάλιστα, δεν υπόσχονται απλά κέρδη, αλλά αυξημένα. Η Novibet αποφάσισε να προσφέρει το Οσμανλίσπορ-Μπεσίκτας με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Η προσφορά**, άλλωστε, εξαλείφει τη γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής: 3.45 για νίκη της Οσμανλίσπορ, 3.42 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Μπεσίκτας. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους στα ίδια σημεία του αγώνα.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, ισχύει έως τις 18:00, ώρα έναρξης του αγώνα. Έως τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουν, μάλιστα, τα κέρδη τους όχι μόνο θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία