Ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες της Euroleague από τη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague επανέρχονται σήμερα στο προσκήνιο και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάθε πτυχή των αναμετρήσεων, όπως το σκορ, οι νικητές και άλλες. Παράλληλα, όμως, έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα στις επιδόσεις των παιχτών κάθε ομάδας και να διεκδικήσουν κέρδη με έναν εναλλακτικό τρόπο. Η Novibet, εξάλλου, έχει φροντίσει να ανακοινώσει έναν μεγάλο αριθμό ειδικών στοιχημάτων που περιλαμβάνει τους κορυφαίους παίχτες κάθε ομάδας και τις επιδόσεις τους στους σημερινούς αγώνες.

Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη των σημερινών αγώνων της Euroleague και θα μπορέσουν να ανταμείψουν τους νικητές με μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Οι παίχτες της Euroleague στα στοιχήματα της Novibet

Στα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε σήμερα για τη Euroleague η Novibet, οι παίχτες μπορούν πρώτα να επιλέξουν την ομάδα που τους ενδιαφέρει. Οι επιλογές τους είναι πολλές και καλύπτουν όλους τους σημερινούς αγώνες. Για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν τους παίχτες του Ολυμπιακού, της Ζαλγκίρις, της Μπάγερν, της Μπαρτσελόνα, της Κίμκι και των υπόλοιπων ομάδων.

Αφού επιλέξουν ομάδα, θα πρέπει έπειτα να επιλέξουν έναν από τους παίχτες της καθεμίας. Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα, μπορούν να στοιχηματίσουν στις επιδόσεις των Τόμιτς, Σεραφέν, Ερτέλ, Πάνγκος, Κούριτς και Σίνγκλετον. Έπειτα, δεν έχουν παρά να επιλέξουν τον τομέα επιδόσεων.

Και σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές τους είναι αρκετές και περιλαμβάνουν πτυχές όπως οι πόντοι, τα ριμπάουντ, τα τρίποντα και οι ασίστ. Κάθε σημείο βασίζεται στη λογική του over/under και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν.

Τέλος για σήμερα η Novibet προσφέρει και τον αγώνα Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* και τις δύο προσφορές** μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία