Ειδικά στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από τη Novibet

Οι λάτρεις του μπάσκετ που διατηρούν λογαριασμό στη Novibet θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν κορυφαίο αγώνα. Πρόκειται για το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο διεξάγεται απόψε στις 21:00, στο πλαίσιο της Basket League. Στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Novibet, λοιπόν, οι παίχτες θα βρουν δεκάδες επιλογές που καλύπτουν κάθε πτυχή του αγώνα – από το τελικό αποτέλεσμα έως το χάντικαπ και από το over/under έως τον κορυφαίο σκόρερ.

 

Τις παραπάνω συνηθισμένες επιλογές, όμως, έρχεται να συμπληρώσει η Novibet με μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε για το ντέρμπι των αιωνίων. Οι υπεύθυνοι συμπλήρωσαν μια νέα κατηγορία στοιχημάτων που περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες επιλογές, σχετικά με τις επιδόσεις των παιχτών, τους πόντους κάθε ομάδας, αλλά και τις πιο απίθανες εξελίξεις του αγώνα.

 

Στην τελευταία κατηγορία, για παράδειγμα, ανήκει το σημείο που προβλέπει πως μία από τις δύο ομάδες θα χάνει και θα κερδίσει με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το εν λόγω στοίχημα, όμως, αποτελεί μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό των επιλογών που έχουν τα μέλη της Novibet στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

 

Μπορούν, επίσης, να στοιχηματίσουν στον κορυφαίο σκόρερ της αναμέτρησης ή στο over/under των πόντων που θα πετύχει κάθε παίχτης. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν μία από τις αγορές head to head και να στοιχηματίσουν στον κορυφαίο κάθε ζεύγους. Για παράδειγμα, ποιος θα πετύχει τους περισσότερους πόντους ή ποιος θα συγκεντρώσει τα περισσότερα ριμπάουντ.

 

Καθένα από τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση. Όλα τους, όμως, θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 21:00, ώρα έναρξης του αγώνα, και δε θα μπορούν να επιλεγούν κατά τη διάρκειά του.

Να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα από την αρχή του μήνα είχε ανακοινώσει ειδικά στοιχήματα για τις επερχόμενες μάχες των αιωνίων.

Τέλος, αυτά τα ειδικά στοιχήματα μπορούν να εμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία