Ειδικά στοιχήματα για τη Eurovision από τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι επόμενες εβδομάδες ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα κάθε παίχτη του στοιχήματος. Άλλωστε, ολοκληρώνονται κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League στο ποδόσφαιρο και η Euroleague στο μπάσκετ. Παράλληλα, πολλοί περιμένουν και μία ακόμη διοργάνωση, στην οποία μπορούν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η διοργάνωση αυτή δεν είναι άλλη από τη Eurovision, τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που φτάνει φέτος στο απόγειό του στις 9-13 Μαΐου. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν 42 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) και θα ολοκληρωθεί μετά τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού.

 

Ειδικά στοιχήματα για κάθε ενδεχόμενο

Όπως είναι φυσικό, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε προβλέψεις για τις εξελίξεις του διαγωνισμού και να στοιχηματίσουν στις χώρες που θα προκριθούν στον τελικό και στη νικήτρια χώρα της διοργάνωσης. Παράλληλα, όμως, έχουν στη διάθεσή τους και ένα πλήθος από ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet.

Χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές της διοργάνωσης. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε μία από τις αγορές h2h (head to head), να επιλέξουν δύο διαφορετικές χώρες και να στοιχηματίσουν στο ποια θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν και στα 12άρια που θα κερδίσει η Ελλάδα! Η συγκεκριμένη αγορά έχει τη μορφή του over/under. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο ποιες χώρες θα πάρουν μηδέν πόντους κατά τη διάρκεια του τελικού.

 

Συνηθισμένη διαδικασία στοιχηματισμού

Τα συγκεκριμένα στοιχήματα είναι σχετικά μακροπρόθεσμα, καθώς θα διευθετηθούν μετά το τέλος των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision. Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν κάποιο από αυτά, από την άλλη, έχουν διορία έως την έναρξη των δύο φάσεων της διοργάνωσης. Και ο τρόπος στοιχηματισμού είναι ίδιος με κάθε άλλη διαδικασία που ακολουθούν στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και δημιουργεί συχνά ειδικά στοιχήματα για τα μέλη της όπως αυτήν την προσφορά** με νέα ειδικά στοιχήματα για την Euroleague.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία