Ενισχυμένες αποδόσεις για τις λονδρέζικες ομάδες ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet

Σήμερα, 29 Ιανουαρίου, και αύριο, 30 Ιανουαρίου, οι ομάδες ποδοσφαίρου της Premier League αγωνίζονται και προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες σε όσους είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν χρήματα με τις προβλέψεις τους. Ομάδες από ολόκληρη την Αγγλία θα αναμετρηθούν σε μεταξύ τους αγώνες, ωστόσο, η νέα προσφορά** της Novibet ξεχωρίζει τις λονδρέζικες, των οποίων οι νίκες συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις που συνοδεύουν συνδυαστικά στοιχήματα για τις επιδόσεις των αγγλικών ομάδων που εδρεύουν στο Λονδίνο. Και όσοι εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις αυτές θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Συνδυαστικά στοιχήματα για τις λονδρέζικες ομάδες

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε δύο συνδυαστικά στοιχήματα – ένα για σήμερα και ένα για αύριο. Και τα δύο συνδυάζουν σημεία διαφορετικών αγώνων και συνοδεύονται από μια ενισχυμένη απόδοση, που υπόσχεται να αποφέρει αυξημένα κέρδη.

Το πρώτο από τα δύο στοιχήματα αφορά στις Άρσεναλ, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ και στους σημερινούς τους αγώνες. Το στοίχημα προβλέπει ότι και οι τρεις ομάδες θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 12.00.

Το δεύτερο στοίχημα αφορά στους αυριανούς αγώνες των Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ και προβλέπει επίσης ότι όλες τους θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους. Σε αυτή την περίπτωση, η ενισχυμένη απόδοση αγγίζει το 10.00.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για αυξημένα κέρδη που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Novibet, τέλος, δεν έχουν παρά να επιλέξουν και να τοποθετήσουν τα παραπάνω συνδυαστικά στοιχήματα. Η διαδικασία είναι ίδια και τα κέρδη που θα αποφέρουν στους νικητές, σε περίπτωση που οι προβλέψεις επαληθευθούν, θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τέλος για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον προημιτελικό του Coppa Italia Μίλαν-Νάπολι με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία