Επέστρεψαν τα ειδικά στοιχήματα του Champions League στη Novibet

Η επιστροφή των αγώνων του Champions League σημαίνει ότι τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν πλέον πολύ περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στα μέσα κάθε εβδομάδας. Οι επιλογές αυτές, μάλιστα, αυξάνονται ακόμη περισσότερο από σήμερα, αφού μαζί με τα συνηθισμένα στοιχήματα που ανακοινώνει η Novibet για τους αγώνες του Champions League έχουν επιστρέψει και τα ειδικά, που ζητούν διαφορετικές και πρωτότυπες προβλέψεις από τους παίχτες του στοιχήματος.

Πιστή στο ραντεβού της με τα ειδικά στοιχήματα του Champions League, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν στην τρέχουσα αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το Champions League

Στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων, τα μέλη της Novibet θα βρουν αρκετές νέες επιλογές που αφορούν στους αγώνες του Champions League που διεξάγονται στις 13 και 14 Φεβρουαρίου. Τα περισσότερα από αυτά αφορούν στα γκολ που θα σημειωθούν στους προγραμματισμένους αγώνες.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο πόσα θα είναι τα συνολικά γκολ που θα πραγματοποιηθούν στους αγώνες της Τρίτης (13 Φεβρουαρίου) ή της Τετάρτης (14 Φεβρουαρίου). Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή στοιχηματισμού στο σε ποια από τις δύο ημέρες θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ. Στην ίδια λογική, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ σε αυτή την αγωνιστική ή στο σύνολο γκολ που θα σημειωθούν το επόμενο διήμερο.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω στοιχήματα παρουσιάζονται με την επιλογή του over/under και οι παίχτες δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν την κλασική διαδικασία, προκειμένου να τα τοποθετήσουν και να διεκδικήσουν κέρδη. Όλα τα ειδικά στοιχήματα, όμως, θα κλείσουν απόψε, λίγο πριν την έναρξη των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής του Champions League.

Να σας θυμίσουμε πως εκτός από το ότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για σήμερα έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα Γιουβέντους και Τότεναμ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία