Ενισχύει αποδόσεις για το τριήμερο η στοιχηματική εταιρία Novibet

Η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων της Ευρώπης που είναι προγραμματισμένοι για αυτό το τριήμερο και προσφέρει χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού σε κάθε ενδιαφερόμενο. Παράλληλα, όμως, βοηθά τα μέλη της να επιλέξουν ευκολότερα, ανακοινώνοντας ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα που αφορούν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου του επόμενου τριημέρου. Τα στοιχήματα αυτά συνδυάζουν αποτελέσματα διαφορετικών αγώνων και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Τα στοιχήματα της Novibet που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις είναι τρία – ένα για κάθε ημέρα του επόμενου τριημέρου – και συνδυάζουν επιλογές από κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό, το γερμανικό, το ισπανικό, το ιταλικό και το ελληνικό.

Αναλυτικότερα, για την Παρασκευή, οι υπεύθυνοι έχουν συνδυάσει τρεις αγώνες: το Γαλατασαράι-Φενέρμπαχτσε, το Στουτγκάρδη-Άιντραχτ και το Νάπολι-Έμπολι. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στο ότι οι τρεις αγώνες θα λήξουν με σκορ over 2,5 και θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 6.40.

Για το Σάββατο, το αντίστοιχο στοίχημα προβλέπει ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους, εναντίον των Μπόρνμουθ, Λεγκανές και Βόλφσμπουργκ. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση αγγίζει το 7.30.

Για την Κυριακή, τέλος, το στοίχημα της Novibet προβλέπει ότι θα κερδίσουν οι Μίλαν, Ολυμπιακός και Ρέαλ Μπέτις στους αντίστοιχους αγώνες τους, εναντίον των Ουντινέζε, Άρη και Θέλτα. Και εδώ η απόδοση έχει ενισχυθεί και φτάνει στο 8.10.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα βρίσκονται σε ειδική κατηγορία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και θα παραμείνουν εκεί έως την έναρξη των αγώνων που αφορούν. Και όσοι τα εκμεταλλευτούν και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Τέλος για σήμερα η Novibet έχει επιλέξει τον αγώνα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία