Ο γάμος του πρίγκιπα Harry στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes

Ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τον αρραβώνα του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle και προκάλεσε φρενίτιδα, όχι μόνο στα ΜΜΕ που αναζητούν κάθε λεπτομέρεια για τα μελλοντικά σχέδια του νέου ζεύγους του Παλατιού του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν σχετικά ειδικά στοιχήματα.

Ήδη, μάλιστα, η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανακοίνωσε τις πρώτες αποδόσεις που αφορούν στον γάμο του Harry και της Meghan, καλώντας τα μέλη της να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τα ειδικά στοιχήματα του γάμου από την Ladbrokes

Τα βασικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes για τον επόμενο βασιλικό γάμο της Αγγλίας είναι τρία. Αναλυτικότερα, οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν την ημερομηνία του γάμου, τον κουμπάρο του πρίγκιπα Harry και την παράνυμφο της Meghan Markle.

Στην πρώτη περίπτωση, οι επιλογές αφορούν σε μήνες του 2018: τον Μάρτιο, ο οποίος είναι φαβορί με απόδοση 4.00, τον Απρίλιο και τον Μάιο, μεταξύ άλλων. Στο στοίχημα που αφορά στον κουμπάρο του Harry, ο αδερφός του, William, είναι το φαβορί, με απόδοση 1.10, και ακολουθούν άλλοι φίλοι του. Όσον αφορά στην παράνυμφο της νύφης, τέλος, φαβορί είναι η Jessica Mulroney, με απόδοση 1.33.

Αυτά είναι τα βασικότερα στοιχήματα που αφιέρωσε στον βασιλικό γάμο η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes, αλλά όχι και τα μόνα. Οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν στοιχήματα και για άλλα καθήκοντα του γάμου και να καλύψουν διαφορετικές πτυχές του, για όσους ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία