Η… βουλευτική καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώνει ιδιαίτερα ειδικά στοιχήματα σε κάθε τομέα – πόσο μάλλον σε αυτούς που αφορούν στις εξελίξεις στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, η στοιχηματική ιστοσελίδα επικεντρώνεται στον τομέα της πολιτικής και έχει ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις επόμενες εκλογές: πότε θα γίνουν, ποιος θα τις κερδίσει και ποια νέα πρόσωπα από την επικαιρότητα θα διεκδικήσουν και θα εξασφαλίσουν μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα, μάλιστα, βρίσκεται και ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αποτελεί για μια ακόμη φορά το αντικείμενο ειδικών στοιχημάτων της Novibet, αλλά αυτή τη φορά δεν εξετάζονται οι επιδόσεις του στο παρκέ, αλλά στις κάλπες!

 

Θα γίνει βουλευτής ο Δημήτρης Διαμαντίδης;

Στα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε για τις επόμενες εκλογές η Novibet, λοιπόν, βρίσκεται και ένα που καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο αν ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και θα τα καταφέρει να εκλεγεί. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου δεν είναι μεγάλη (3.00) και ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αποτελεί το φαβορί της λίστας της Novibet.

Στη συγκεκριμένη λίστα, άλλωστε, υπάρχουν και πιο εξωφρενικές επιλογές, όπως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, και οι Αλέξης Κούγιας, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δημήτρης Μελισσανίδης και Θωμάς Μητρόπουλος.

 

Τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα των εκλογών

Τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα αποτελούν μία μόνο κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει για τις επόμενες εκλογές η στοιχηματική εταιρεία Novibet. Όσοι ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν, μπορούν να προβλέψουν την ημερομηνία των επόμενων εκλογών, το νικητήριο κόμμα, το τρίτο κόμμα και το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας ή συγκυβέρνησης.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, ανακοινώνοντας παράλληλα και ειδικά στοιχήματα. Τελευταίο παράδειγμα είναι οι εκλογές του επόμενου προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όπου και ανακοίνωσε ειδικά στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία