Δυνατότητα στοιχηματισμού σε πολλαπλά σκορ των αγώνων της Superleague προσφέρει η Betshop

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει μια σειρά από συνηθισμένες και πρωτότυπες στοιχηματικές αγορές στους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης και δε θα μπορούσε να κάνει εκπτώσεις ούτε για τις αναμετρήσεις της Superleague που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Betshop έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση μιας σειράς αγορών για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και μια πιο ιδιαίτερη, που μπορεί να φέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες.

Η αγορά αυτή ονομάζεται multiscores και επιτρέπει ουσιαστικά στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε πολλαπλά τελικά σκορ για τους επερχόμενους αγώνες της Superleague. Στην ουσία, η αγορά αυτή μοιάζει με εκείνη του ακριβούς σκορ, αλλά δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να επιλέξουν περισσότερα από ένα σκορ, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ρίσκο.

 

1-0, 2-0 ή 3-0;

Η συγκεκριμένη αγορά συναντάται εδώ και καιρό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop και αυτό το Σαββατοκύριακο αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να τη δοκιμάσουν και στους αγώνες της Superleague. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν τον αγώνα που τους ενδιαφέρει και στη λίστα των αγορών να επιλέξουν το multiscores. Εκεί, θα δουν μια σειρά από σημεία, με το καθένα να περιέχει περισσότερες από μία επιλογές. Για παράδειγμα, στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Άρη, μπορούν να επιλέξουν το πολλαπλό σκορ 1-0, 2-0 ή 3-0. Αν οποιοδήποτε από τα τρία σκορ επαληθευθεί, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τα κέρδη τους.

Η συγκεκριμένη αγορά που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop στους αγώνες της Superleague δεν είναι τόσο πρωτότυπη, αν λάβει κανείς υπόψη του τις ομοιότητές της με εκείνη του ακριβούς σκορ. Το μεγάλο της πλεονέκτημα, όμως, είναι ότι συνοδεύεται από πολύ μικρότερο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία