Γουέστ Χαμ – Τσέλσι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στην αγγλική Premier League και δίνει σήμερα την ευκαιρία στα μέλη της να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι που διεξάγεται στις 22:00. Ο αγώνας, βέβαια, δε θεωρείται ντέρμπι και όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν το σετ αποδόσεων να ευνοεί τη φιλοξενούμενη ομάδα. Ωστόσο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι αποδόσεις στην συγκεκριμένη αγορά έχουν αυξηθεί ελαφρώς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Μικρή αύξηση των αποδόσεων

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι έχουν αυξηθεί ελαφρώς, με αποτέλεσμα να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες ουσιαστικά απλά δε μειώθηκαν, εξαιτίας της προμήθειας της Novibet. Η γκανιότα*, που ευθύνεται για αυτή τη μείωση, βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League θα δουν τις εξής αποδόσεις: 6.35 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 4.30 για ισοπαλία και 1.63 για νίκη της Τσέλσι.

 

Στην κορυφή της αγοράς

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, χάρη στην αύξηση που έφερε η προσφορά**. Εξάλλου, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού έχουν εφαρμόσει κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Novibet να υπόσχεται περισσότερα κέρδη και οι αποδόσεις της να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς**

Οι προϋποθέσεις που έχουν να καλύψουν οι παίχτες, μάλιστα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά** είναι ελάχιστες και εξαιρετικά απλές. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι, στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι κερδίσουν, τέλος, θα έχουν στη σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία