Αυξημένες αποδόσεις στο Τσέλσι-Γουότφορντ στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League και στην έδρα της, αλλά της φιέστας προηγείται ο αποψινός αγώνας με τη Γουότφορντ, ο οποίος μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος. Ο εν λόγω αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League, με αποτέλεσμα όσοι επιλέξουν τα αντίστοιχα σημεία να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα κέρδη στο 1Χ2

Βέβαια, για να δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Τσέλσι-Γουότφορντ μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Novibet και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Ήδη, από τη στιγμή που θα ανοίξουν την σχετική αγορά, θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας.

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*. Η απουσία της γκανιότας* σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά της η εταιρεία στοιχήματος και ότι τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία επιλεγμένα σημεία θα έχουν αυξημένη αξία.

 

Οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας Novibet

Όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αποψινού Τσέλσι-Γουότφορντ, λοιπόν, θα δουν τις εξής αποδόσεις στη Novibet: 1.30 για νίκη της Τσέλσι, 6.50 για ισοπαλία και 12.00 για νίκη της Γουότφορντ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει όσες στοιχηματικές εταιρείες διατηρούν κανονικά γκανιότα*. Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, οι αποδόσεις της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο της αγοράς. Με άλλα λόγια, υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Αυτό που έχουν να κάνουν, λοιπόν, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της νόμιμης εταιρείας στοιχημάτων Novibet είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στα επιλεγμένα σημεία. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Τσέλσι-Γουότφορντ και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Κάθε παίχτης, μάλιστα, θα μπορεί να τοποθετήσει μονά ή παρολί στοιχήματα και, εφόσον κερδίσει, θα εισπράξει ολόκληρο το αυξημένο ποσό που δικαιούται με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών τους, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους.

Η Novibet πάντα επιλέγει αγγλικούς αγώνες για να ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* πριν λίγες μέρες είχε επιλέξει το ματς Έβερτον-Γουόρφορντ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία