Λίβερπουλ-Τότεναμ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στους θεσμούς των Κυπέλλων και το League Cup της Αγγλίας επιφυλάσσει για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου κάποιους άκρως ενδιαφέροντες αγώνες. Κάποια από τα ντέρμπι που διεξάγονται στο πλαίσιο της διοργάνωσης, μάλιστα, κρίνονται ιδανικά για στοιχηματισμό – ειδικά αν συνοδεύονται και από κάποια προσφορά.

 

Ο χορός των αγώνων Κυπέλλου, αλλά και των προσφορών, ξεκινά από σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ, ο οποίος ξεκινά στις 21:45 και συμμετέχει, μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα προσφορών του Stoiximan. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, ελεύθερες από την καθιερωμένη προμήθεια.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, το Λίβερπουλ-Τότεναμ διαθέτει τρία σημεία που συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Τα σημεία αυτά βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του League Cup και έχουν ως εξής: 1.75 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.20 για ισοπαλία και 5.15 για νίκη της Τότεναμ. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε ο Stoiximan.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις θα συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 έως την έναρξη του αγώνα. Η προσφορά δε μεταφέρεται στο live στοίχημα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν στις προβλέψεις τους πριν τις 21:45. Και, αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου μπόνους

 

Τέλος και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στο κύπελλο Αγγλίας μέσω του Stoiximan διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία