Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα επιφυλάσσει ένα σημαντικό αγγλικό ντέρμπι στους παίχτες του στοιχήματος. Το εν λόγω ντέρμπι, μάλιστα, είναι καθαρά αγγλικό, αλλά διεξάγεται στο πλαίσιο του Europa League! Πρόκειται για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, ο οποίος ξεκινά απόψε στις 22:05 και υπόσχεται δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες του στοιχήματος.

 

Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στον αγώνα αυτό μέσω της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Championsbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Η Championsbet, άλλωστε, έχει φροντίσει να αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Η μηδενική γκανιότα σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι δε διατηρούν τη συνήθη προμήθεια από τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της ιστοσελίδας στην αγορά του 1Χ2. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ (όπως γίνεται συνήθως) και πως παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες εξίσου υψηλότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο σημερινό ντέρμπι του Europa League: 2.64 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.35 για ισοπαλία και 3.02 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, πριν αυτός ξεκινήσει. Και, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (η πρόβλεψή τους θα αφορά στην κανονική διάρκεια του αγώνα και όχι σε ενδεχόμενη παράταση).

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία