Καλλονή-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Σούπερ Λίγκα έχει σήμερα την τιμητική της στον Stoiximan, καθώς οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχήματος, όχι μόνο καλύπτουν τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Καλλονή και Παναθηναϊκό, αλλά τον έχουν συμπεριλάβει και στην προσφορά που ανακοινώνουν καθημερινά: αυτή της 0% γκανιότας. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο Καλλονή-Παναθηναϊκός θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα βρίσκεται στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια που διατηρείται συνήθως από τα στοιχήματα, μειώνοντας ελάχιστα τις αποδόσεις, απουσιάζει. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως οι αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα – όχι μόνον σε σχέση με αυτά που θα βρίσκονταν, αν ο Stoiximan διατηρούσε κανονικά γκανιότα, αλλά και σε σχέση με αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα της Σούπερ Λίγκας έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 9.50 για νίκη της Καλλονής, 4.80 για ισοπαλία και 1.45 για νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Οι αυξημένες αυτές αποδόσεις ισχύουν μόνον στις αγορά του 1Χ2 και μπορούν να τις εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάποιος παίχτης την προσφορά του Stoiximan και να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αυτές είναι οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές (για παράδειγμα, bonus και δωρεάν στοιχήματα) δεν απαιτείται ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία