Αλβανία-Τουρκία με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του EURO, που φέρνουν αντιμέτωπες τις εθνικές ομάδες της Ευρώπης, εξακολουθούν να παρέχουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες του στοιχήματος, αλλά και ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούν προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες μπορούν να τους αποφέρουν μεταξύ άλλων και αυξημένα κέρδη, χωρίς να επιβάλλουν αυξημένο ρίσκο.

Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε σήμερα η Novibet, καθώς προσφέρει τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Αλβανία και Τουρκία με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στους παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία (στην αγορά του 1Χ2 του Αλβανία-Τουρκία) έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η καθιερωμένη προμήθεια μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδη ο bookmaker, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση απουσιάζει. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην έχουν μειωθεί οι επιλεγμένες αποδόσεις και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Βασικό πλεονέκτημα της προσφοράς** είναι και τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες. Εξάλλου, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Αλβανία-Τουρκία, πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Η προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των τριών αποδόσεων στα αντίστοιχα σημεία του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του EURO. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: 4.00 για νίκη της Αλβανίας, 3.33 για ισοπαλία και 2.21 για νίκη της Τουρκίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία