Γουέστ Χαμ – Λέστερ με αυξημένες αποδόσεις στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου της Ευρώπης επιστρέφουν στο πρόγραμμα των παιχτών του στοιχήματος, ήδη από σήμερα, και οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν από σήμερα στον αγώνα που ανοίγει επίσημα την αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής της Premier League. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λέστερ, ο οποίος ξεκινά στις 22:00 και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, στην εταιρεία στοιχήματος Novibet.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες που θα προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αφού θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Αντί να μειωθούν, ως συνήθως, οι επιλεγμένες αποδόσεις του αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λέστερ αυξήθηκαν και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Η γκανιότα*, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια της Novibet (και στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων) σε κάθε στοίχημα και εξαιτίας της μειώνονται οι αποδόσεις. Χωρίς γκανιότα*, όμως, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για όσα μέλη της τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League: 2.80 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 3.52 για ισοπαλία και 2.77 για νίκη της Λέστερ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λέστερ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας.

Εφόσον προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία