Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η επιστροφή του Champions League και η έναρξη της φάσης των ομίλων ξεκινούν σήμερα εντυπωσιακά, με τον αγώνα που ξεχωρίζει περισσότερο να διεξάγεται ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Επειδή, όμως, ποτέ δεν υπάρχουν υπερβολικά πολλοί λόγοι για να στοιχηματίσει κανείς σε έναν κορυφαίο αγώνα του Champions League, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet αποφάσισε να προσφέρει έναν ακόμη στα μέλη της.

Συγκεκριμένα, η Goalbet ανακοίνωσε κορυφαίες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρώντας 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του κορυφαίου αγώνα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά;

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet λειτουργεί χάρη στην εξάλειψη της γκανιότας στα τρία επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα. Αναλυτικότερα, η Goalbet απαρνείται την προμήθειά της (η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Στην προσφορά, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι διατηρούν λογαριασμό στην Goalbet, αρκεί να προβλέψουν σωστά. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν σε αυτή την περίπτωση θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της προσφοράς

Με την προσφορά της 0% γκανιότας να τίθεται σε ισχύ, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.14 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.86 για ισοπαλία και 3.61 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι οποίες έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία