Πορτογαλία-Ουκρανία με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Πορτογαλία έρχεται σήμερα αντιμέτωπη με την Ουκρανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020, και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες είναι πολλές, αλλά κάποιες από αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχονται αυξημένα κέρδη, σε σχέση με το ρίσκο που απαιτείται.

Άλλωστε, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στο Πορτογαλία-Ουκρανία. Η προσφορά αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2, αφού εκεί έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Η προσφορά της 0% γκανιότας, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο, αλλά ζητά και πολύ λίγα ανταλλάγματα. Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν μία από τις τρεις αυξημένες αποδόσεις δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Πορτογαλία-Ουκρανία και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτές είναι οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς. Ακόμη και όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στο 1Χ2 και προβλέψουν σωστά δε θα χρειαστεί να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν, αφού σε αντίθεση με άλλες προσφορές, θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.45 για νίκη της Πορτογαλίας, 4.71 για ισοπαλία και 9.81 για νίκη της Ουκρανίας. Οι αποδόσεις αυτές έχουν προκύψει χάρη στην απουσία της γκανιότας και αυτό το γεγονός τους δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντίστοιχων αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, σε αντίθεση με την Goalbet, οι περισσότερες εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία