Χαλ-Ντέρμπι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Χαλ υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Ντέρμπι, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση των πλέι-οφ του αγγλικού Championship και θα διεκδικήσει μία από τις θέσεις ανόδου στην Premier League. Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, έχει τεράστια αγωνιστική σημασία και για τις δύο ομάδες και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Στο ενδιαφέρον του αγώνα έρχεται να συνεισφέρει και η εταιρία στοιχήματος Novibet, η οποία αφιέρωσε σε αυτόν τη σημερινή της προσφορά**. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι διαθέσιμη στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα μεταξύ της Χαλ και της Ντέρμπι. Και, όπως γίνεται συνήθως, ο μηδενισμός της γκανιότας* υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο αποψινό αγγλικό ντέρμπι, χάρη στην εξάλειψη της προμήθειας που διατηρεί συνήθως από κάθε στοίχημα. Η προμήθεια αυτή είναι γνωστή ως γκανιότα* και είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Εφόσον απουσιάζει, όμως, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Championship θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.15 για νίκη της Χαλ, 3.65 για ισοπαλία και 3.65 για νίκη της Ντέρμπι. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που να αποτελούν κάποιες από τις κορυφαίες ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, να συμμετάσχουν στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία