Κορυφαίες αποδόσεις στο Φιορεντίνα-Ρόμα ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι αυτός που διεξάγεται για τη Serie A ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ρόμα και που προσφέρει στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet οφείλεται στην απουσία της γκανιότας. Η συγκεκριμένη προμήθεια μειώνει όλες τις αποδόσεις, αλλά χάρη στην προσφορά απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι υποχρεώσεις των παιχτών για συμμετοχή στην προσφορά

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στο Φιορεντίνα-Ρόμα είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Φιορεντίνα-Ρόμα, στο pre-game του αγώνα (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά, αφού οι αποδόσεις θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας). Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, ενώ μπορούν επίσης να είναι μονά ή παρολί.

Βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κάποιος τα αυξημένα κέρδη, τέλος, είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet στο Φιορεντίνα-Ρόμα

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της Goalbet βρίσκονται στο 1Χ2 του Φιορεντίνα-Ρόμα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.26 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.68 για ισοπαλία και 2.37 για νίκη της Ρόμα. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία