Γιουβέντους-Νάπολι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Champions League, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι άδειο. Σήμερα, εξάλλου, διεξάγεται στις 21:45 ο πρώτος ημιτελικός του Coppa Italia, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι. Ο αγώνας είναι διαθέσιμος προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet και συνοδεύεται από μια προσφορά** που υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Η σημασία της 0% γκανιότας*

Η προσφορά** της Novibet εξαλείφει την γκανιότα*, την προμήθεια που χρησιμοποιεί, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιο κέρδος, μειώνοντας ελαφρώς κάθε απόδοση. Χωρίς τη γκανιότα*, οι επιλεγμένες αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται τα πιθανά κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες, αλλά όχι και το ρίσκο, το οποίο παραμένει στα ίδια ακριβώς επίπεδα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα του Coppa Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι και μόνον για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις των συγκεκριμένων σημείων έχουν ως εξής: 1.72 για νίκη της Γιουβέντους, 3.85 για ισοπαλία και 6.00 για νίκη της Νάπολι. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της προσφοράς** και τις οποίες οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν με ελάχιστα ανταλλάγματα.

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του Γιουβέντους-Νάπολι. Και, όπως είναι φυσικό, πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από το 2012 και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε στοίχημα αλλά και παιχνίδια.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία