Εστορίλ-Αρούκα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για όσους παίχτες στοιχηματίσουν απόψε στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία έχει ενεργοποιηθεί αποκλειστικά στον αποψινό αγώνα της Primera Liga της Πορτογαλίας ανάμεσα σε Εστορίλ και Αρούκα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για μια ελαφριά αύξηση των αποδόσεων και υπόσχεται εξίσου αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Για να είμαστε ακριβείς, βέβαια, η συγκεκριμένη προσφορά** δεν αυξάνει ακριβώς τις αποδόσεις – απλά δεν επιτρέπει να μειωθούν. Αναλυτικότερα, η γκανιότα*, η οποία είναι υπεύθυνη για τη μείωση των αποδόσεων, προκειμένου η Novibet να εξασφαλίσει την προμήθειά της από τα στοιχήματα, απουσιάζει στο πλαίσιο της προσφοράς**, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Βρίσκονται, μάλιστα, σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός – οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι προβλέψεις αυτές, βέβαια, θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Εστορίλ με την Αρούκα – εκεί, άλλωστε, βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.15 για νίκη της Εστορίλ, 3.40 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της Αρούκα.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, θα πρέπει επιπλέον να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά**. Και, όπως είναι φυσικό, τα αυξημένα κέρδη θα έρθουν μόνο σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία