Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ με 0% γκανιότα στην Championsbet

H 13η αγωνιστική της Premier League φέρνει αντιμέτωπη την Κρίσταλ Πάλας με τη Σάντερλαντ και οι παίχτες του στοιχήματος θα δουν τον αποψινό αγώνα του αγγλικού πρωταθλήματος να φιγουράρει στη λίστα με τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων. Σε κάποιες, μάλιστα, θα δει και σχετικές προσφορές, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις του.

 

Αυτή ακριβώς την ευκαιρία έχουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Championsbet, τα οποία μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα του Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ με 0% γκανιότα. Η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως η Championsbet από κάθε στοίχημα, μειώνοντας τις αποδόσεις, είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα της Premier League: 1.61 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 4.31 για ισοπαλία και 6.41 για νίκη της Σάντερλαντ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Για να μπορεί, όμως, κάποιος να συμμετέχει στην αποψινή προσφορά της Championsbet, θα πρέπει να τοποθετήσει συγκεκριμένα στοιχήματα. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να επιλέξει την αγορά του 1Χ2, καθώς μόνον σε αυτή έχει μηδενιστεί η γκανιότα. Δεύτερον, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00) και όχι στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Και τρίτον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει η πρόβλεψή του να είναι σωστή, προκειμένου να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις για να εκμεταλλευτεί κανείς την προσφορά της Championsbet, μια προσφορά που δε ζητά άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία