Σάλκε-Βόλφσμπουργκ με αυξημένες αποδόσεις στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Οι αγώνες του γερμανικού Κυπέλλου DFB συνεχίζονται και σήμερα και το ενδιαφέρον των μελών της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet αναμένεται να στραφεί προς τον αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Βόλφσμπουργκ, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45. Ο αγώνας παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Goalbet μηδένισε την καθιερωμένη προμήθειά της και πως έχει αυξήσει τις αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του Σάλκε-Βόλφσμπουργκ. Με άλλα λόγια, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του Σάλκε-Βόλφσμπουργκ

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Βόλφσμπουργκ. Έτσι, έχουν αυξηθεί μόνο οι συγκεκριμένες αποδόσεις, οι οποίες υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική εταιρεία Goalbet στο 1Χ2 του αγώνα του Κυπέλλου DFB έχουν ως εξής: 1.76 για νίκη της Σάλκε, 3.97 για ισοπαλία και 5.30 για νίκη της Βόλφσμπουργκ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Ξεπερνούν, μάλιστα, τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει έως την έναρξη του Σάλκε-Βόλφσμπουργκ, στις 21:45. Έως τότε, οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Goalbet συνεχίζει καθημερινά να επιλέγει αγώνες από διάφορες διοργανώσεις για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της, έτσι μπορεί χτες να επέλεξε την σκωτσέζικη Premiership και τον αγώνα ανάμεσα σε Μάδεργουελ και Σεντ Τζόνσον, σήμερα όμως επέστρεψε με αγώνα για το γερμανικό Κύπελλο DFB.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία