Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League ανακοινώνει η Goalbet

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet επέλεξε μία από τις σημερινές αναμετρήσεις, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι επιλεγμένες αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να επιλέξουν ένα από τα σημεία του 1Χ2 του αγώνα. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game του αγώνα, αφού οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα στο live στοίχημα.

Τέλος, βασική προϋπόθεση για να εισπράξει κανείς τα αυξημένα κέρδη (τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών) είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet στο 1Χ2

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα: 1.89 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 4.54 για ισοπαλία και 3.98 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, χάρη στην αύξηση που έφερε η απουσία της γκανιότας, και μπορούν να ανταμείψουν τους παίχτες με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία