Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Bundesliga από την εταιρία στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Goalbet έχουν και σήμερα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προβλέψεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να δώσουν επιπλέον αξία στα στοιχήματά τους, εκμεταλλευόμενοι για μια ακόμη φορά την προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σήμερα στην Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει μόνο για τα επιλεγμένα σημεία του επιλεγμένου αγώνα της Bundesliga, όπου οι αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Αυξημένες αποδόσεις από την Goalbet

Η Goalbet ανακοίνωσε τη νέα προσφορά της από το πρωί της Παρασκευής και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Η προσφορά ισχύει μόνο για τον επιλεγμένο αγώνα της Bundesliga και μόνο για τα στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου οι αποδόσεις είναι οι εξής: 2.49 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 3.64 για ισοπαλία και 3.01 για νίκη της Γκλάντμπαχ.

Συγκρίνοντας τις αποδόσεις της Goalbet με τις αντίστοιχες άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, σε αντίθεση με την Goalbet, οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Τα στοιχήματα που θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας, στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ, πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας. Όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Σήμερα αγώνας της Bundesliga χτες αγώνας για το γαλλικό Κύπελλο, η Goalbet καθημερινά επιλέγει διάφορες διοργανώσεις για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία