Αυξημένες αποδόσεις στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της ισπανικής Primera Division συνεχίζονται και σήμερα και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, χάρη στη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η εν λόγω προσφορά** ευθύνεται για τρεις αυξημένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλη.

Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια (μια προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker) και αυξάνει τις αποδόσεις που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις = αυξημένα κέρδη

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι τρεις αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλη υπόσχονται περισσότερα κέρδη, αφού έχουν αυξηθεί. Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα ποδοσφαίρου: 2.32 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.80 για ισοπαλία και 3.22 για νίκη της Σεβίλλης.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού έχουν αυξηθεί χάρη στην απουσία της γκανιότας*, σε αντίθεση με εκείνες που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλη, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στις 22:30. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Τα κέρδη των νικητών, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και δε θα χρειάζεται να τζιραριστεί η αξία τους για να πραγματοποιηθεί ανάληψή τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία