Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Champions League στο ποδόσφαιρο είναι κατά κανόνα οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα στους παίχτες του online στοιχήματος. Οι αγώνες αυτοί, άλλωστε, φέρνουν αντιμέτωπες τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και υπόσχονται συχνά θέαμα, ανατροπές και συγκινήσεις. Και, φυσικά, πολλές φορές υπόσχονται και αυξημένα κέρδη, χάρη σε σχετικές προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Πιστός σε αυτό το πνεύμα, η νόμιμη ιστοσελόδα στοιχήματος Stoiximan υπόσχεται σήμερα αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν. Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες οφείλονται στις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι στην αγορά του 1Χ2. Και οι αποδόσεις αυτές με τη σειρά τους οφείλουν την αύξησή τους στην απουσία της γκανιότας.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, διατηρεί 0% γκανιότα από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη του στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί μηδενική προμήθεια και πως οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς δε μειώθηκαν. Παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πλέον ανταγωνιστικές έναντι του ανταγωνισμού.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League: 2.87 για νίκη της Τσέλσι, 3.45 για ισοπαλία και 2.74 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι εν λόγω αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Για να διεκδικήσουν, όμως, τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει το στοίχημά τους να αφορά σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Ο Stoiximan ανακοίνωσε με 0% γκανιότα και τον χτεσινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ρόμα στα πλαίσια του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία