Λέστερ-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Κάθε αγώνας της Premier League έχει τη δική του χάρη και κάθε παίχτης του στοιχήματος μπορεί να τον επιλέξει και να διεκδικήσει κέρδη, για τους δικούς του λόγους. Μπορεί να συμπαθεί μία από τις δύο ομάδες ή να θεωρεί ότι ο αγώνας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Επιπλέον, μπορεί να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις του.

Το τελευταίο συμβαίνει συνηθώς σε περιπτώσεις που έχει ανακοινωθεί κάποια προσφορά** που συνοδεύει έναν συγκεκριμένο αγώνα. Μια τέτοια περίπτωση είναι η σημερινή του αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ. Ο αγώνας δεν είναι το ντέρμπι που θα μπορούσε να αποτελεί πέρσι τέτοια εποχή, αλλά προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet, με αποτέλεσμα να υπόσχεται περισσότερα κέρδη.

 

Η προσφορά** της Novibet

Αναλυτικότερα, το Λέστερ-Λίβερπουλ προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα* στη Novibet. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτό και επιλέξουν την προσφορά** που συμμετέχει στην προσφορά** θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα και μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του, στις 22:00.

Χάρη στην προσφορά**, η γκανιότα*, η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδη ο bookmaker, έχει μηδενιστεί και δεν προκαλεί μείωση. Έτσι, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις = περισσότερα πιθανά κέρδη

Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Premier League: 5.90 για νίκη της Λέστερ, 4.20 για ισοπαλία και 1.67 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, με αποτέλεσμα η Novibet να υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, σε σχέση με τις ανταγωνίστριες εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα* στο Λέστερ-Λίβερπουλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία