Αυξημένες αποδόσεις στο Φιορεντίνα-Γιουβέντους

Οι προσφορές της τελευταίας στιγμής αποτελούν συχνό χαρακτηριστικό για πολλά από τα ντέρμπι των σημαντικότερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι παίχτες καλούνται να τις εκμεταλλευτούν, αυξάνοντας την αξία των στοιχημάτων τους. Και, όταν μιλάμε για αύξηση της αξίας ενός στοιχήματος δεν υπάρχει καταλληλότερη προσφορά από αυτή των αυξημένων αποδόσεων σε συγκεκριμένες αγορές ενός αγώνα.

 

Αυτό θα είναι σε θέση να το επαληθεύσουν και όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν απόψε (στις 21:45) στο ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δύο online νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αποφάσισαν να αυξήσουν τις διαθέσιμες αποδόσεις, διατηρώντας μειωμένη ή μηδενική γκανιότα σε συγκεκριμένες αγορές. Πρόκειται για τις ιστοσελίδες Stoiximan και Mybet, οι οποίες ανακοίνωσαν δύο σχετικές προσφορές.

 

Η Mybet ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στο αποψινό ντέρμπι. Στο πλαίσιο της προσφοράς "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις", οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχήματος ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν μειωμένη γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να αυξηθούν στο 104%. Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα λάβουν και αυξημένα κέρδη.

 

Τα μέλη του Stoiximan, από την άλλη, θα δουν ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι η ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοίνωσε μηδενική γκανιότα στο Φιορεντίνα-Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 βρίσκονται ακόμη υψηλότερα, χάρη στην απόφαση των υπευθύνων να παρακρατήσουν μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα. Αντίστοιχα, λοιπόν, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα λάβουν αυξημένα κέρδη.

 

Ο συγκεκριμένος τύπος προσφορών, τέλος, προσφέρει αυξημένη αξία σε όλα τα στοιχήματα που αφορά, καθώς δε συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις. Με λίγα λόγια, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες αγορές, χωρίς να περιορίζονται από κατώτατα ποσά ή απαιτήσεις τζιραρίσματος στα κέρδη τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία