Αλαβές-Λεβάντε με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στον αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Λεβάντε, χάρη στη νέα της προσφορά**. Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ήδη αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα και όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Αναλυτικότερα, ο σημερινός αγώνας της Primera Division προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αποτέλεσμα της προσφοράς** είναι να μην έχουν μειωθεί (όπως γίνεται συνήθως) οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία, αλλά να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Η συγκεκριμένη προσφορά**, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές, αλλά συνοδεύεται και από ελάχιστες προϋποθέσεις. Εξάλλου, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Αλαβές-Λεβάντε, πριν την έναρξη του αγώνα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα με την απόδοση που επέλεξαν. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα, ακόμα και για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Novibet στον σημερινό αγώνα της Primera Division, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.18 για νίκη της Αλαβές, 3.55 για ισοπαλία και 3.78 για νίκη της Λεβάντε. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν στην πλειοψηφία τους οι στοιχηματικές εταιρίες ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία