Ενισχυμένες οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet στο Γαλλία-Ιταλία

Γαλλία και Ιταλία συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με έναν φιλικό αγώνα που τις φέρνει αντιμέτωπες, απόψε στις 22:00. Όπως είναι φυσικό, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet, ενώ παράλληλα συμμετέχει και σε μια προσφορά, η οποία υπόσχεται στους παίχτες περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι διαθέσιμη στην αγορά του 1Χ2 του Γαλλία-Ιταλία, στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς) και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Ενίσχυση αποδόσεων μέσω της γκανιότας

Η γκανιότα είναι η καθιερωμένη προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Από τη στιγμή, όμως, που στο 1Χ2 του Γαλλία-Ιταλία μειώθηκε στο 0%, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Έτσι, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία επιλεγμένα σημεία και κερδίσουν θα εισπράξουν κέρδη υψηλότερα από το κανονικό, χάρη στην προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις στα τρία σημεία του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία είναι υψηλότερες για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην Goalbet και πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.73 για νίκη της Γαλλίας, 3.83 για ισοπαλία και 6/05 για νίκη της Ιταλίας. Οι συγκεκριμένες έχουν ξεπεράσει το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο στα μέλη της Goalbet.

Και χτες η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος ανακοίνωσε την 0% γκανιότα σε διεθνή φιλικό αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Σλοβακία και Ολλανδία για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία