Ενισχυμένα κέρδη στην Bundesliga από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δίνουν τη θέση τους σε αυτούς των εθνικών πρωταθλημάτων και η Bundesliga υπόσχεται σήμερα να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Την ίδια υπόσχεση δίνει και η εταιρία στοιχημάτων Novibet, η οποία ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά** που δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Αννόβερο και Βέρντερ Βρέμης με 0%, με αποτέλεσμα να έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Αννόβερο-Βέρντερ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει μόνο για τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αννόβερο και Βέρντερ Βρέμης. Τα στοιχήματα αυτά θα συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία ουσιαστικά δεν έχουν μειωθεί, καθώς η προμήθεια που τις μειώνει ελαφρώς βρίσκεται στο 0%. Έτσι, έχουν ενισχυθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – υψηλότερα του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις του αγώνα

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις της Novibet: 3.00 για νίκη του Αννόβερο, 3.71 για ισοπαλία και 2.49 για νίκη της Βέρντερ Βρέμης. Εφόσον εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μάλιστα, το σύνολο των (αυξημένων) κερδών που θα εξασφαλίσουν θα έχει τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία