Ανταμοιβές στο γερμανικό μπάσκετ μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Mybet

Υπό κανονικές συνθήκες, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στοιχηματίσει κανείς σε πρωταθλήματα μπάσκετ όπως αυτό της γερμανικής Bundesliga, αλλά η εταιρία στοιχήματος Mybet φροντίζει να παρέχει έναν επιπλέον λόγο στα μέλη της, ανταμείβοντας όσους εκμεταλλευτούν τη νέα της προσφορά. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά, η οποία θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες μπάσκετ του γερμανικού πρωταθλήματος των επόμενων ημερών με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ένας σημαντικός λόγος για στοιχηματισμό στο γερμανικό μπάσκετ

Αναλυτικότερα, η Mybet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Στη νέα προσφορά συμμετέχουν όλοι οι αγώνες μπάσκετ της γερμανικής Bundesliga και όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες έως τις 26 Μαΐου. Ωστόσο, η προσφορά συνοδεύεται και από κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες θα πρέπει να καλύψουν όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της προσφοράς. Εννοείται πως σε αυτά τα μέλη ανήκουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς και τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσει μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά του κερδίσουν ή χάσουν. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να διεκδικήσει επιπλέον κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσει χρήματα από τον λογαριασμό του.

Το εν λόγω στοίχημα, τέλος, θα έχει αξία ίση με το 1/3 αυτής των στοιχημάτων που τοποθέτησε στο πλαίσιο της προσφοράς και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία