Ανζέ-Μπορντό με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Στη Γαλλία, οι αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου συνεχίζονται και το σημερινό πρόγραμμα φέρνει αντιμέτωπες τις Ανζέ και Μπορντό, σε έναν αγώνα που θα παρουσίαζε έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ακόμη κι αν δεν αποτελούσε αφορμή για την ανακοίνωση προσφορών** στις στοιχηματικές εταιρίες. Στη Novibet, όμως, ο αγώνας συνοδεύεται και από μία προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη σε τρεις κορυφαίες αποδόσεις.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει το Ανζέ-Μπορντό με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει πως όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Στην προσφορά** έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς** 0% γκανιότας*

Η συγκεκριμένη προσφορά** ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες και ανταμείβει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, τα οποία έχουν τη μορφή μετρητών. Αναλυτικότερα, οι παίχτες πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ανζέ και Μπορντό. Όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και θα πρέπει απλά να περιμένουν να επαληθευθούν οι προβλέψεις τους. Αν όντως επαληθευθούν, τότε τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων της προσφοράς**.

Τα κέρδη τους, μάλιστα, δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών, αφού προέρχονται από μια αυξημένη απόδοση και όχι από κάποιο πριμ.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Ανζέ-Μπορντό

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.72 για νίκη της Ανζέ, 3.10 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Μπορντό.

Η Novibet καθημερινά ταξιδεύει σε όλα τα πρωταθλήματα επιλέγοντας τους δημοφιλέστερους αγώνες ώστε να τους προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα*. Για παράδειγμα χτες επέλεξε τον αγώνα της Primera Division Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ και σήμερα τονα γώνα Ανζέ-Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία