Ίντερ-Σαμπντόρια με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Η εταιρεία στοιχήματος Novibet ξεχωρίζει και σήμερα έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται ανά την Ευρώπη και τον προσφέρει με ενισχυμένη αξία, μειώνοντας τη γκανιότα* στο 0%. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Σαμπντόρια, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Novibet δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, και έχει αυξήσει τις αποδόσεις που ανακοινώνει στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Με το που ανακοίνωσε την προσφορά** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet αύξησε και τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Σαμπντόρια. Έτσι, στο πλαίσιο της προσφοράς**, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν ως εξής: 1.51 για νίκη της Ίντερ, 5.04 για ισοπαλία και 7.28 για νίκη της Σαμπντόρια.

Οι εν λόγω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ παράλληλα ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Σαμπντόρια. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του στις 21:45. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το ποσό θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του.

Την σκυτάλη σήμερα παίρνει η ιταλική Serie A από την Primera Division και τον χτεσινό αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Εσπανιόλ που ανακοίνωσε η Novibet με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία