Τσέλσι-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι κορυφαίοι αγώνες του Champions League και του Europa League αυτής της εβδομάδας βρίσκονται πίσω μας. Αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο απογοήτευσης για τους παίχτες του στοιχήματος. Άλλωστε, μπροστά μας βρίσκονται οι κορυφαίοι αγώνες της Premier League, οι οποίοι αφήνουν ήδη από σήμερα το στίγμα τους στα κουπόνια των παιχτών, με τον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

 

Ο αγώνας ξεκινά απόψε στις 22:00 και αποτελεί τη βασική επιλογή στοιχηματισμού πολλών παιχτών, ιδιαίτερα στον Stoiximan. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων, άλλωστε, ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ενεργοποίησε. Χάρη σε αυτή, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Τσέλσι-Λίβερπουλ θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας στις αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan σημαίνει ότι απουσιάζει η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Με λίγα λόγια, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Premier League: 2.27 για νίκη της Τσέλσι, 3.60 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Τσέλσι-Λίβερπουλ και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά του Stoiximan δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Τσέλσι-Λίβερπουλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ενώ θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία