Ρέντινγκ-Φούλαμ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Aν και τα περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν στολιστεί για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά, αυτά της Αγγλίας έχουν στολιστεί για τους αγώνες των επόμενων δύο ημερών, όχι μόνο στην Premier League, αλλά και στο Championship. Σήμερα, για παράδειγμα, ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι αυτός ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Φούλαμ.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Novibet, όχι μόνον επειδή παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και επειδή συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της ιστοσελίδας. Αναλυτικότερα, το Ρέντινγκ-Φούλαμ προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet για τον αποψινό αγώνα του Championship έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 3.05 για νίκη της Ρέντινγκ, 3.60 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Φούλαμ. Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί η Novibet σε κάθε στοίχημα, βρίσκεται στο 0%. Επομένως, δεν υπήρχε λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις.

 

Παραμένοντας, μάλιστα, σε υψηλότερα επίπεδα, οι αποδόσεις της Novibet για το Ρέντινγκ-Φούλαμ συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, καθώς κινούνται πάνω από το μέσο όρο. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, διαρκεί έως τις 22:00, ώρα έναρξης του Ρέντινγκ-Φούλαμ. Έως τότε, οι παίχτες που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν παραπάνω κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, έχοντας επιλέξει την αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν επιπλέον κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία