Γρανάδα-Μάλαγα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Stoiximan δίνει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με μία πρόβλεψή τους, χωρίς να ανησυχούν για παράλληλη αύξηση του ρίσκου. Η ευκαιρία αυτή είναι αποτέλεσμα της αποψινής προσφοράς της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων, η οποία έχει μειώσει τη γκανιότα στο 0% σε τρία επιλεγμένα σημεία ενός από τους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο της Primera Division.

 

Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα σε Γρανάδα και Μάλαγα, το οποίο διεξάγεται απόψε στις 21:30. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε αυτό και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι ο Stoiximan δε διατηρεί γκανιότα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι σε κάθε στοίχημα και υπολογίζεται με τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Primera Division: 2.36 για νίκη της Γρανάδα, 3.85 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Μάλαγα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τα κανονικά, ενώ παραμένουν και σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, λοιπόν, ο Stoiximan υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γρανάδα-Μάλαγα.

 

Τα κέρδη αυτά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δε ζητά τέτοιου είδους ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία