Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα που ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται σήμερα και δίνουν μερικές ακόμη ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα είναι η ισπανική Primera Division, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας δίνει στους παίχτες μερικές ακόμη ευκιαιρίες στοιχηματισμού στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας μέσω της Goalbet.

Η εταιρεία στοιχήματος Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθείελαφρώς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Η σημερινή προσφορά της Goalbet

Η συγκεκριμένη προσφορά πραγματοποιείται μέσω της εξάλειψης της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων σε κάθε αγώνα και σε κάθε σημείο. Εφόσον η συγκεκριμένη προμήθεια βρίσκεται στο 0%, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις (όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις) και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division δε μειώθηκαν, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξής: 1.86 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.88 για ισοπαλία και 4.66 για νίκη της Εσπανιόλ. Σε σύγκριση με τις αποδόσεων ανταγωνιστικών ιστοσελίδων στοιχήματος, που διατηρούν κανονικά γκανιότα, οι συγκεκριμένες υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα της προσφοράς

Όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την σημερινή προσφορά της Goalbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγορά του 1Χ2 πριν τις 21:00 που ξεκινά ο αγώνας και να προβλέψουν σωστά.

Στην περίπτωση που θα κερδίσουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική νόμιμη ιστοσελίδα που έχει ανακοινώσει τον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Εσπανιόλ με 0% γκανιότα το ίδιο ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία