Λεβάντε-Μπέτις με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η νέα εβδομάδα δε μπορεί να ξεκινήσει πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και οι παίχτες του στοιχήματος δε μπορούν να μπουν με το δεξί στη νέα εβδομάδα, αν δεν εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά** που θα αυξήσει τα πιθανά κέρδη, σε σχέση με το ρίσκο τους. Αυτή την προφορά έχει αναλάβει να ανακοινώσει σήμερα η στοιχηματική εταιρία Novibet, προσφέροντας τον αποψινό αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Λεβάντε και Μπέτις με 0% γκανιότα*.

Η νέα προσφορά** της Novibet επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Μπέτις, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στα τρία επιλεγμένα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που έχει μηδενιστεί η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε σημείο, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, αλλά κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.55 για νίκη της Λεβάντε, 3.50 για ισοπαλία και 3.07 για νίκη της Μπέτις. Συγκρίνοντας τις αποδόσεις αυτές με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι αποδόσεις της Novibet κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν ασύμφορα στοιχήματα ή να δώσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Λεβάντε-Μπέτις, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία, αρκεί βέβαια να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Σε αυτή την περίπτωση, οι συμμετέχοντες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, τα κέρδη από τα στοιχήματα θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό άμεσα και χωρίς περιορισμούς.

H Novibet έχει αποδείξει με τις προσφορές** της ότι παρακολουθεί την Primera Division πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε 0% γκανιότα* για τον αγώνα Λα Κορούνια-Εσπανιόλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία