Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με αυξημένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Οι προσφορές που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet συνεχίζονται και σήμερα και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα αναλαμβάνουν να πάρουν. Σήμερα, μάλιστα, οι αγώνες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στη βασική προσφορά της Goalbet, αυτή της 0% γκανιότας, είναι δύο και αμφότεροι προσφέρονται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Πρόκειται για τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φορτούνα Ντίσελντορφ και τον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Θέλτα και Αλαβές. Και οι δύο αγώνες συμμετέχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας και συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Διπλάσιες ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στην Goalbet

Η διπλή προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των δύο αγώνων. Αυτή είναι και η βασικότερη υποχρέωσή τους, καθώς η προσφορά της 0% γκανιότας είναι γνωστή για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, είτε στο Άιντραχτ-Φορτούνα είτε στο Θέλτα-Αλαβές είτε και στα δύο, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τα περισσότερα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, τέλος, είναι ήδη συνηθισμένα στους όρους της προσφοράς της 0% γκανιότας, οπότε το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι τιμές των αυξημένων αποδόσεων. Αυτές, λοιπόν, έχουν διαμορφωθεί ως εξής στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Άιντραχτ συνοδεύεται από απόδοση 1.73, η ισοπαλία από 4.74 και η νίκη της Φορτούνα από 5.46, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη της Θέλτα από 1.97, η ισοπαλία από 3.72 και η νίκη της Αλαβές από 4.42.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία