0% γκανιότα σε τρία ντέρμπι της Champions Bet

H στοιχηματική εταιρία Championsbet ανακοινώνει πως δε θα διατηρήσει γκανιότα σε τρεις αγώνες του επόμενου τριημέρου. Συγκεκριμένα, έχει επιλέξει τρεις αγώνες από τις 1-3 Φεβρουαρίου (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα), στους οποίους το ύψος της γκανιότας (το κέρδος, δηλαδή, που παρακρατεί η εταιρεία) είναι 0%.

 

Πρόκειται για τους αγώνες Μάλαγα-Σεβίλλη (1/2 στις 23:00), Χέρτα-Νυρεμβέργη (2/2 στις 16:30) και Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (3/2 στις 22:00). Στους παραπάνω αγώνες, τα μέλη της Champions Bet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην παντελή έλλειψη γκανιότας.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και διαθέτει και online καζίνο με 170 παιχνίδια για τα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία