Ανταμείβει τα στοιχήματα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η εταιρία στοιχήματος Novibet

Σήμερα και αύριο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν δύο ακόμη κρίσιμες μάχες στη Euroleague, ενάντια σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Οι δύο αγώνες είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχήματος Novibet και τα μέλη της που θα επιλέξουν να τοποθετήσουν σε αυτούς τις προβλέψεις τους θα μπορούν παράλληλα να εκμεταλλευτούν και μια συμφέρουσα προσφορά**.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν και μια ανταμοιβή. Και η ανταμοιβή με τη σειρά της θα τους επιτρέψει να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Δύο μονά στοιχήματα φέρνουν κέρδη και ανταμοιβές

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν δύο μονά στοιχήματα: ένα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα και ένα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να καλύπτουν τις προϋποθέσεις αξίας και ελάχιστης απόδοσης που έχει ανακοινώσει η Novibet.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης που θα καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet μοιράζει τρία διαφορετικά τέτοια στοιχήματα, ανάλογα με την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μικρής αξίας στους δύο αγώνες θα κερδίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο με τη μικρότερη αξία, ενώ όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μεγαλύτερης αξίας θα κερδίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο με τη μεγαλύτερη αξία.

Για σήμερα η Novibet επέλεξε τον αγώνα Ολίμπια Μιλάνο-Μπασκόνια της Euroleague για να προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της. Προσφορές** τις οποίες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία